ПРИЗНАЊЕ НАШОЈ СЕСТРИ САВЕТИ БАЈИЋ

Савета Бајић, медицинска сестра Опште болнице Кикинда, запослена на Одељењу анестезиологије и интензивне неге, овогодишњи је добитник  признања Фондације „Заједно за осмех“. Фондација је основана пре три године и награђује медицинске сестре запослене у здравственим установама Србије, по једну из примарне, секундарне и терцијарне здравствене заштите. Награда јој је додељена у уторак, 4.октобра, на свечности у Руском дому у Београду.Савета је награђена десетодневним  бораваком на Златибору.

Како је истакла, посебно импонује то што је предлог потекао из њеног колектива, односно колега из њене Службе и поручила млађим колегама да је у раду медицинске сестре , осим стручности, пресудна преданост,пожртвованост и изнад свега љубав према професији коју су изабрали.

Савети Бајић је признање за стручан предан, савестан и одговоран рад стигло као круна на четрдесет једну годину стажа као медицинска сестра.

Др Весна Томин, в.д. директор Опште болнице истакла  је да је ово признање показатељ да наша Болница има квалитетан, одговоран и  стручан кадар, илуструјући то податком да је тренутно на специјализацији 36 лекара, и да су у последњих годину дана уложена значајна финансијска средства у набавку нове савремене медицинске опреме, по чему је ОБ Кикинда међу неколико здравствених установа које у томе предњаче.

You may also like...