РЕЧИ ПАЦИЈЕНАТА – НАЈВЕЋА ЗАХВАЛНОСТ

Доделом највишег признања града нашој сестри Милици Исаков за допринос очувању здравља грађана, локална самоуправа препознала је и тиме симболично вредновала пожртвован рад  и ангажовање свих здравствених радника, посебно у протекле две године које је обележила пандемија КОВИД-19.

Наравно да оваква признања с државног нивоа представљају сатисфакцију и подстицај за будући рад, али речи и похвале које нам стижу од наших пацијената с којима смо заједно пролазили кроз најтеже тренутке, највише говоре о томе да смо на правом путу.Овом приликом издвајамо неке од порука упућених в.д.директорици др Весни Томин:

“Поштована госпођо Томин, хвала Вам на подршци и доброти коју сам доживео од Вас и свих ваших запослених на Ковид одељењу. Будите поносни на све своје сараднике јер скоро нисам доживео тако снажну филантропску и професионалну свест и вољу. Желим Вам неизмеран успех у раду који са оваквим ставом не може изостати, уз наду да се ова већ двогодишња Ковид криза оконча и да коначно ступимо у нормалне животне токове.

Хвала Вам!“

М.Ђ.

———————————————-

“Желим да похвалим запослене на фебрилном и пријемном одељењу Опште болнице. Нисам баш славно ушла у Нову годину.Због тегоба које сам имала, била сам у два наврата у болници. Прво на фебрилном, а после тога на пријемном одељењу. Желим да  похвалим запослене на ова два одељења, конкретно и нарочито момка, који вероватно ради као медицински брат на фебрилном одељењу, презива се Ћаћић. Поред њега и докторку Јелену Ристић. Исто тако желим да похвалим доктора Петровић Немању са пријемног одељења и целу смену која је радила поподне 01.01. ове године. Показали су изузетну посвећеност, љубазност, озбиљност у свом раду, уз веома пријатан приступ пацијенту. Обзиром да сам била кратко задржана на пријемном, након мене дошла су још два пацијента, према којима су такође били изузетно љубазни, посвећени и што је најбитније брзим реакцијама су у веома кратком времену побољшали стање тих пацијената. У ефикасној сарадњи са лекарима и медицинским особљем са хирургије и интерног одељења, учинили су да пацијенти буду збринути на најбољи могући начин. Знамо да услови за рад у болници нису најсјајнији, што није до Вас, али желим да Вам честитам, као директору, јер сте поред свих тешкоца са којима се сусрећете, успоставили такав начин рада и сарадње међу запосленима, који уливају нама пацијентима сигурност да ће лекарска помоћ бити адекватно пружена, што је најбитније. Наведеним здравственим радницима желим да наставе да раде као и до сад, и пуно успеха у даљем раду. Искрено се надам да ће на вишим нивоима имати слуха за потребе наше Болнице, јер иста заслужује боље услове у којима ће запослени радити.

Захвална пацијенткиња.”

You may also like...