НАШИ ЛЕКАРИ-ДОБИТНИЦИ ПРИЗНАЊА ДЛВ СЛД

Као и ранијих година, Друштво лекара Војводине Српског лекарског друштва у Новом Саду, своје најуспешније и најзаслужније чланове наградило је годишњим признањима за 2022. годину.Међу њима су и лекари специјалисти кикиндске Опште болнице.

                Мр.сци.др Душан Лујанов, неуропсихијатар у пензији ,актуелни Председник ДЛВ СЛД Подружнице лекара Кикинда, добитник је Повеље ДЛВ СЛД. Дугогодишњи начелник Службе за психијатрију ОБ Кикинда,  иначе је раније за свој допринос у раду Друштва а посебно у формирању, организацији и раду Подружнице Кикинда награђен Дипломом 2010, а 2018. године Плакетом.

                Плакету ДЛВ СЛД  за 2022.годину је добио др Синиша Јолић, специјалиста дерматовенерологије и субспецијалиста ангиологије, начелник Службе за дерматовенерологију ОБ Кикинда, један од најактивних чланова Подружнице лекара Кикинда, аутор више од десет акредитованих стручних предавања и активан учесник и предавач на више домаћих и међународних стручних симпозијума, семинара и конгреса.Др Јолић је за свој активан рад 2014. године награђен Захвалницом, а 2018. добио је Диплому Друштва.

                Друштво лекара Војводине Српског лекарског друштва је за 2022. годину Захвалницу за допринос у раду Друштва и кикиндске Подружнице доделило психијатру др Весни Тинтар, начелници Службе за психијатрију Опште болнице Кикинда.

                Иначе, др Синиша Јолић је изабран и за члана Председништва ДЛВ СЛД за мандатни период 2023-2027. година.

rbt

You may also like...